De MassageStoel

  • Stoelmassage
  • Stoelmassage
  • Stresscounseling
  • Werkplekonderzoek
Ontspannend

Ontspannend

Preventief

Preventief

Energiek

Energiek

Kosten

Kosten aftrekbaar voor de werkgever

De overheid stimuleert het inzetten van stoelmassage binnen een ARBO-plan. Per 1 januari 2011 is de nieuwe werkkostenregeling 2011 ingegaan. De belastingdienst ziet zonder verdere voorwaarden stoelmassage als een vrije verstrekking, daardoor is stoelmassage aftrekbaar van de loonbelasting.

In de nieuwe regeling van de belastingdienst mag u als werkgever uw medewerkers tot een maximum van 1,4% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoeding per medewerker bij te houden, dit kan bedrijfsbreed.

Tevens kan de BTW in mindering van de omzetbelasting gebracht worden.

 

Tarieven

Voor een eenmalige opdracht bedraagt het uurtarief € 55,00 exclusief BTW, inclusief reiskostenvergoeding. Minimaal 3 uur per opdracht.

Er zijn zeer scherpe tarieven mogelijk bij langlopende opdrachten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Werkwijze

Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. U stelt een ruimte beschikbaar en met ons online reserveringssysteem kunnen uw medewerkers zich eenvoudig inschrijven.

Indien gewenst krijgen uw medewerkers oefeningen mee om klachten te voorkomen en/of te verminderen. Indien nodig sturen wij de medewerker door naar huisarts, fysiotherapeut of specialist.

Stoelmassage

Stoelmassage is een massage die door de kleding heen op een ergonomische stoel wordt gegeven. TouchPro stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. Het ontspant spieren, verkwikt en voorkomt werkgerelateerde klachten als CANS en stress.

Contact

Email

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon

06-38601973

 

Postadres

De MassageStoel

Doezastraat 13 B

3039 ZB Rotterdam

 

KvK